Tack för i år!

Tack för i år!

Konstens Vecka 2011 avslutades i helgen med en fantastisk dag på Moderna Museet i Stockholm. Ett 70 tal representanter för konstföreningar från hela Sverige hade samlats för att lyssna på föreläsningar om konstföreningarnas betydelse för konstlivet, om hur kultur får oss att må bättre och en introduktion till den storslagna utställningen ”Manet, Turner och Twombley” som nyligen öppnades på Moderna Museet.

Vi vill tacka alla distrikt, konstföreningar och konstföreningsmedlemmar för alla de evenemang och utställningar som ni har arrangerat under Konstens Vecka. Konstens Vecka återkommer nästa år, vecka 40 som vanligt, och vi hoppas att ännu fler distrikt och konstföreningar vill vara med och manifestera betydelsen av ett levande konstliv i hela Sverige, både i allmänna konstföreningar och på arbetsplatskonstföreningar.