GRANNKONST i Halland

GRANNKONST i Halland

Norra Hallands Konstförening är med och organiserar GRANNKONST som i år arrangerar fyra utställningar i Region Halland under Konstens Vecka. Vi är en grupp halländska konstnärer, som ställer ut konst och konsthantverk i våra grannkommuner.

I år tjuvstartar vi med Vernissage 30 september i Kungsbacka Gamla Tryckeri, vilket stängdes 1991 och har sedan dess stått orört.Tryckeriet är det sista tryckeriet som använde blytyper och den unika utrustningen borde räddas till eftervärlden, vilket vi hoppas att vi kan hjälpa till med. Sex konstnärer från olika halländska kommuner.

I Halmstad har vi utställning med fyra konstnärer från Varberg i Annie Gård.
I Falkenberg ställer tre konstnärer från Kungsbacka ut i Galleri Krämers Gård.
I Kungsbacka har vi också en utställning i Kungsbacka Konstsalong med konstnärer från Laholm, Halmstad och Falkenberg

Möt oss på FACEBOOK och Instagram under GRANNKONST