Nu laddar vi för Konstens Vecka 2016

Nu laddar vi för Konstens Vecka 2016
Arrangerar ert distrikt eller konstförening aktiviteter eller utställningar under Konstens Vecka? Skicka då in uppgifterna till vårt kalendarium. Maila till info@sverigeskonstforeningar.nu med information om tid, plats, arrangör, kontakt och beskrivning av evenemanget. Om du bifogar bilder tänk på att du måste ha rättigheter från konstnären och/eller fotografen för att publicera dem på nätet. Det går också bra att skicka in hela program eller inbjudningar som Word eller PDF.

Tidigare år har Konstens Vecka haft ett specifikt tema som följt Sveriges Konstföreningars konstbildningstema. I år har vi inget tema för Konstens Vecka men arrangerar ni något kring Konst i Arbete eller Mångfalder kommer vi naturligtvis att lyfta fram det speciellt. Annars ber vi er i vanlig ordning att skicka in information om vad ni arrangerar under Konstens Vecka.

Vi publicerar bara arrangemang av anslutna konstföreningar eller där konstföreningen är en samarbetspartner.

Tänk på att skicka in uppgifterna i god tid så vi hinner lägga upp dem innan Konstens Vecka börjar.