Trosabygdens konstförening jurybedömd konstutställning

Trosabygdens konstförening jurybedömd konstutställning

Affisch-Höstglöd-2015Trosabygdens konstförening arrangerar för åttonde året i rad en jurybedömd konstutställning. Utställningen äger rum under Konstens vecka (v.40) och visas från 26 september till 3 oktober i Trosa Kvarn. Årets tema röstades fram på föreningens årsmöte och  ”HÖSTGLÖD” blev resultatet. Ingen begränsning finns i teknik, material eller fantasi men formatet får inte överstiga 1 meter i kvadrat per utställare. Tre konstverk per utställare kan lämnas in. Alla konstutövare i Trosabygden och närliggande orter har varit välkomna att delta. I år deltog 14 konstnärer.

Vi har inbjudit publiken att komma och rösta på sitt favoritkonstverk samt har en separat omröstning för barn och ungdomar.

Veckan avslutas lördagen den 3 oktober med ett föredrag samt prisutdelning till vinnande konstnärer samt 2 röstande (1 barn/1 vuxen).