Fullmatad konsthelg hos Helsingborgs konstförening

Fullmatad konsthelg hos Helsingborgs konstförening

Snart är det dags för trippelvernissage. KonstPåStan och KonstPåKryss på båda sidor av sundet. Du som gillar konst och kultur kan se fram emot en händelserik helg och tiden fram till den 4 oktober. Detta är vad som kommer att hända:

KonstPåStan 2015

KonstPåStan arrangeras av Helsingborgs Konstförening tillsammans med branschföreningen Citysamverkan. Utställningen pågår från den 26 september till och med den 4 oktober då Helsingborg förvandlas till ett stort galleri. I 67 skyltfönster bland Helsingborgs olika butiker visar då 80 konstnärer sina verk.

KonstPåKryss / KunstPåKryds

Den andra stora konsthändelsen är KonstPåKryss/KunstPåKryds som arrangeras av Helsingborgs Konstförening tillsammans med vår danska vänförening Kunstforeningen for Helsingør og Omegn. Utställningen äger rum både i Helsingör och Helsingborg.

Läs mer på Helsingborgs konstförenings hemsida.