Gösta Werner och havet arrangerar en höstsalong

Gösta Werner och havet arrangerar en höstsalong

Efter förebild av Liljevalchs vårsalong har vi, på samma premisser, dragit i gång en höstsalong. Resultatet har varit strålande. Inemot etthundra artister har tillsammans lämnat in över 300 verk (Liljevalchs tog emot tio gånger så många, men så har dom också varit verksamma i hundra år).

En kompetent jury bestående av de etablerade Österlenkonstnärerna Madeleine Pyk och KG Nilson granskade verken och valde ut ett hundratal, som nu är hängda på vårt museum. Stadens konstelever är också med.

Utställningen pågår 1 – 22 oktober med öppettider torsdag – söndag
12- 17. Fredagar till 20.

Vernissagen är lördag 1 oktober kl. 14.00. Hjärtligt välkomna!
Styrelsen för Konstmuseet Gösta Werner och Havet