Sundsvalls konstförening visar Ann Larsson Dahlin

Sundsvalls konstförening visar Ann Larsson Dahlin

Varmt välkomna till Sundsvalls Konstförenings inledande höstutställning FORMATIONER med Härnösandskonstnären Ann Larsson Dahlin – hon visar sin konst mellan den 30 sep – 9 okt.

Vernissage fredag 30 sep kl 16–19

FORMATIONER –  ANN LARSSON DAHLIN: 
Flera resor i det isländska landskapet har fyllt mitt sinne och minnesbilderna växer fram på mina papper. Likt ett månlandskap ter sig stora delar av naturen på denna fantastiska och mytomspunna ö, en sagornas, vulkanernas och glaciärernas ö! Jag har i mina akvareller försökt att fånga magin, dramatiken, skrovligheten, mönstren och färgspelen, min hänfördhet och min eufori inför det storslagna men också min sorg över de smältande glaciärerna.

Obs – texten är kortad. Konstnärens egen utförliga och vackert beskrivande text samt fler bilder finns på vår hemsida https://sundsvallskonstforening.se/