distrikt Norrbotten utbildningsdagar om graffiti

distrikt Norrbotten utbildningsdagar om graffiti

Distriktet i Norrbotten bjuder in till utbildningsdag i Överkalix 1 oktober 2022 och utbildningsdag i Arvidsjaur 2 oktober 2022

GRAFFITI/gatukonst och den gestaltade livsmiljön, med Tobias Barenthin Lindblad
Graffiti är en unik kombination av estetik och kommunikation. Med stil och sitt val av plats berättar graffitimålaren vem hen är. Workshopen börjar med en föreläsning där Tobias berättar om graffitins ursprung i New York, dess svenska historia, stil, teknik och utförande samt om dess sociala betydelse och varför den offentliga platsen är så viktig. Det ger deltagaren bakgrunden för workshopuppgiften. Här skapar deltagaren fritt och utvecklas snabbt på bara några timmar. Graffiti är fantastisk som brobyggare: ålder, kön eller härkomst spelar ingen roll, här samarbetar alla! // Tobias